top of page
Final-Logo-2022-wit-small.png

Magic & Mentalism by Patrick Jason

MAGIC
SHOW

Nebulous, is dé mindf*ck show van Patrick Jason waarbij je 'gedachten worden gekraakt' en het onwaarschijnlijke live voor je ogen zal gebeuren. 
De show is gevuld met trucs, het beïnvloeden van je
onderbewustzijn, het lezen van lichaamstaal, humor, entertainment en vooral veel WTF momenten.

Geschikt voor leeftijd 10-65+. 
+/- 30-45 min (afhankelijk per doelgroep).

Geïnteresseerd? Lees hieronder meer over de Magic show.

WORK
SHOPS

Op zoek naar een leuke, leerzame en vooral gezellige workshop vol magic trucs?

De gedachte achter magie, misleiding, het lezen van lichaamstaal en uiteraard trucs die je direct thuis kunt doen... 

Alles komt aan bod in deze workshop goochelen / magic.

Patrick Jason is een ervaren en geschoold (workshop) docent en geeft al sinds 2007 workshops door heel Nederland, België en daarbuiten. 

 

Geschikt voor leeftijd 10-65+.

Van 40-100 min. tot een volledig project.

 

WALK
AROUND

Bedrijfsfeest, familie bijeenkomst of bruiloft? Een goochelaar die rondloopt en diverse trucs zal laten zien is een leuk extra stukje entertainment voor je gasten en zal een memorabele indruk achterlaten. Verwacht trucs met vuur, kaarten, lichaamstaal lezen en het 'kraken van je gedachten'.

Patrick Jason is een ervaren walk-around magician die goed kan entertainen en zijn weg op het feest weet te vinden om alle gasten een magisch mindf*ck momentje mee naar huis te  laten nemen.

3 choices
Patrick-Jason.jpg

OVER
PATRICK
JASON

Patrick Jason, een eigentijdse goochelaar en mentalist, die zijn publiek betovert met verrassende kaarttrucs (waarbij zelfs vuur een rol kan spelen), lichaamstaal- en gedachtenlezen, vinger vlugheid en veel meer.

Patrick is een bekend gezicht in de gerenommeerde Nederlandse 'Premium Time' magic review shows en staat op vaste basis in de gezelligste goochelwinkel van het land, 'Premium Magic Store', waar hij zijn expertise deelt en advies geeft over trucs en shows aan mede-goochelaars.

Naast zijn rol als goochelaar is Patrick Jason ook designer en ontwikkelt hij trucs in samenwerking met een internationale uitgeverij van nieuwe magic tricks. Zijn creaties vinden wereldwijd hun weg naar collega goochelaars.

Naast goochelaar is Patrick Jason ook muzikant, theater artiest en afgestudeerd docent. Dit is duidelijk te zien in zijn performance en shows, waarin hij spitsvondig uit de hoek komt en weet in te spelen op iedere doelgroep.

show
nebulous-logo copy.jpg

SHOW
NEBULOUS

In hoeverre worden wij onderbewust beïnvloed door social media en onze omgeving? Laten wij onze ware ik zien, of weten we bepaalde dingen te verbergen of juist te belichten?

In 'Nebulous' gaat mentalist/goochelaar Patrick Jason op een entertainende, doordachte en humoristische manier aan de slag met experimenten en trucs, waarbij o.a. deze vragen aan bod komen. 

Je gedachten zullen worden gekraakt, want de show zit vol met het beïnvloeden van je keuzes, mind reading en het lezen van lichaamstaal. 

Nebulous is perfect als inspiratie tijdens een bedrijfsdag, in een theater of als entertainment tijdens een bijeenkomst.

Uiteraard is het mogelijk om na de show in groepen aan de slag te gaan met een interessante Workshop Goochelen waarbij diverse trucs en denken als een goochelaar aan te pas komen.

contact

Wat een doordachte show! Dit had ik niet aan zien komen. Goed voor onze leerlingen. Vooral het stuk over influencers en invloed van anderen!

A. de Vries

Vette trucs geleerd man! Je gaat ook echt leuk om met onze leerlingen. De workshop zit goed in elkaar! Tot snel!

P. Stout

Avondje gelachen en versteld gestaan. Super leuk teamuitje zo'n magic goochel workshop. En leuk dat ik thuis nu wat truukjes kan laten zien.

H. Derksen

Neem contact op

Voor vragen over boekingen, workshops, demo's of shows, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via Whatsapp, Telefoon of Email (voorkeur voor Whatsapp door drukte/bereikbaarheid tijdens boekingen):

+31(0)651230945

info@patrickjason.com

  • Youtube
  • Facebook
bottom of page