flower.png

INK

B∆TTLE

SC∆RS

Welkom bij tattoo studio Battle Scars Ink

by Patrick Jason - Gennep, Nederland.

studio_battlescarsink.jpg

DE STUDIO

In deze tattoo studio staan aandacht, sfeer, zorg, hygiëne en kwaliteit hoog in het vaandel! Belangrijk is om iedereen met een goed gevoel naar buiten te laten gaan met 'fresh ink' die perfect aansluit bij de wensen. Op zoek naar één van onze flash tattoos of juist een uniek design? Uiteraard denken we mee en adviseren we om iets origineels te maken dat perfect past bij je verhaal en lichaam. 

De specialisatie is blackwork, fineline en dotwork. Wij werken volledig volgens de richtlijnen van de GGD en werken met vegan inkt! Battle Scars Ink is een private studio om ongestoord te kunnen werken en doen dus niet aan 'walk-ins', maar enkel op afspraak!

Benieuwd? Check de rest van de site of neem gerust contact op!

 

De artiest

Tattoo artiest, grafisch designer en muzikant Patrick Jason studeerde aan het Grafisch Lyceum, Eindhoven en Kunstacademie de Lei, Leuven (België). Richtte in 2005 zijn eigen reclamebureau Studio Ergh op, waarbij hij voor klanten als Fatboy, The Vogue, Tele2, Politie, VGZ en vele anderen werkte. Als eigenaar mistte hij hierin zijn eigen creativiteit en dook in de muziek (patrickjasonmusic.com), startte zijn eigen kledinglijn Battle Scars Clothing (battlescarsclothing.nl) en opende in 2020 zijn tattoo shop in Gennep - Battle Scars Ink. In zijn stijl is zijn ruim 15 jaar grafische ervaring terug te zien en is gespecialiseerd in blackwork, fineline & dotwork.

Benieuwd naar zijn werk? 

Volg zijn instagram of check het hieronder.

 
 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Neem CONTACT OP

Private studio - Vraag voor locatie - Gennep

info@battlescarsink.nl  |  Tel: +31(0)651230945

Omschrijf je tattoo wens hieronder zo uitgebreid mogelijk inclusief voorbeeld afbeeldingen en wij nemen zo spoedig mogelijk

contact met je op.