top of page
flower.png

Voorbereiding

op je tattoo

Wij werken hygiënisch:

In onze shop gaan wij enorm serieus om met hygiëne en werken strikt volgens de richtlijnen van de GGD en zijn GGD gecertificeerd.

Zo zijn onder andere onze inkt, naalden, schoonmaak routines en vele andere onderdelen die komen kijken bij een tattoo volledig

volgens de Nederlandse richtlijnen.

Neem je legitimatie mee!

Om complicaties te voorkomen in de toekomst met je tattoo of tijdens het tatoeëren vragen wij dan ook schriftelijk om wat gegevens  voordat we beginnen met de tattoo sessie, dit is ook verplicht vanuit de GGD. Vergeet hiervoor niet uw legitimatie mee te nemen.

Wij zetten geen tattoos onder de 18 jaar (ook al is wettelijk vanaf 16 jaar, onder begeleiding van een wettige vertegenwoordiger mogelijk).

Huidaandoeningen?

Heb je huidaandoeningen zoals hemofilie, ernstige spataderen op de plek waar de tattoo dient te komen of een andere belangrijke aandoening dienen wij dit vooraf te weten. Overleg graag met ons of een tattoo in dit soort gevallen mogelijk is.

Eet goed, ben nuchter en fit!

Voor de tattoo sessie is het belangrijk goed te eten. Neem bij een grotere tattoo ook wat te eten mee en eventueel een energie bar of wat zoets mee om het suikerpijl op orde te houden mocht het toch wat pijnlijker zijn of worden dan verwacht. Zorg ervoor dat je tijdens de sessie of de avond voor de sessie niet dronken bent of bent geweest. Bloed verdunt door alcohol en wij willen graag een nuchter hoofd bij het kiezen van een levenslange afbeelding op je lichaam.

Neem de juiste kleding mee:

Draag geschikte kleding of kleed je bij ons om. Er is mogelijkheid tot omkleden in onze shop. Het is belangrijk dat wij goed bij de tattoo kunnen en ruimte genoeg hebben. Draag bijvoorbeeld een korte broek bij een kuit tattoo of een hemdje voor een upper arm tattoo.

Kom alleen of neem 1 persoon mee!

Kom niet met een grote groep naar onze shop. Het is een private, kleine shop en daarnaast bevordert een drukke ruimte de concentratie van de artiest niet. Neem maximaal 1 persoon mee.

Nazorg en bijwerken:

Na de tattoo sessie krijg je van ons een formulier waarop duidelijk staat uitgelegd welke stappen belangrijk zijn om je tattoo goed te verzorgen. Heb jij je tattoo goed verzorgd (dit kunnen wij precies zien bij een geheelde tattoo), maar zijn er toch elementen vervaagd of minder mooi geheeld, werken wij deze graag gratis na 6 weken (helingstijd) en binnen 12 weken voor je bij.

Meer informatie over nazorg vind je hier.

Tot snel in onze shop!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
GGD-gecertificeerd.png

Neem CONTACT OP

Private studio - Niersweg 27, 6591 CT - Gennep

info@battlescarsink.nl  |  Tel: +31(0)651230945

Wegens drukte nemen wij tijdelijk geen nieuwe klanten aan.

Omschrijf je tattoo wens hieronder zo uitgebreid mogelijk inclusief voorbeeld afbeeldingen en wij nemen zo spoedig mogelijk

contact met je op.

Bedankt voor je bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

contact
bottom of page